OVER ONS


                                                              

 

Mariëtte Sontag is zelfstandig filmmaker sinds 2017. In april 2017 voltooide zij de Camjo-vakopleiding bij Open Studio in Amsterdam. Hiervoor was zij jarenlang werkzaam als beleidsadviseur, programmamaker en docent bij haar bureaus sontag4concepts en Lenteson.


Met haar achtergrond als beeldend kunstenaar en adviseur combineert Mariëtte creativiteit en analyse: zij is sterk in het integreren van inhoud en vorm. Daarnaast ligt haar kracht in het enthousiasmeren van mensen. Zij was oa jarenlang docent bij ArtEZ Arnhem en gaf samen met Taco van Lent nascholing aan o.a. psychiaters. Daarnaast bestond haar werk uit het ontwerpen en begeleiden van bijeenkomsten en het schrijven van beleids- en projectplannen. Ook organiseerde zij Design Café Achterhoek: inspirerende bijeenkomsten voor vakinhoudelijke ontwikkeling en uitwisseling en samenwerking van creatieve professionals en ondernemers.

 

"Opgeleid als kunstenaar, filmmaker en sociale wetenschapper beschouw ik mijzelf als VormGever van inhoud en ambitiesIk help mijn opdrachtgevers de wereld van ideeën in hun hoofd concreet en effectief vorm te geven. De inhoudelijke ambities die zij voor het voetlicht willen brengen of de thema's die zij willen delen en verbinden met anderen. Zowel binnen als buiten de organisatie. Dat deed ik graag als adviseur, programmamaker en docent en en doe ik nu met veel enthousiasme als filmmaker. 

Ik werk graag met mensen en zorg als filmmaker en verbinder voor meer betrokkenheid en resultaat.

En als (ex)kunstenaar wil ik altijd iets nieuws helpen creëren. Ik geef creatieve impulsen, steeds vanuit betrokkenheid en authenticiteit."

 

Mariëtte runde naast Lenteson van 2001-2014 met veel plezier sontag4concepts.

Vanaf 1 januari 2015 had zij de werkzaamheden van dit bureau ondergebracht bij Lenteson.  

Vanaf medio 2017 is zij gestopt met haar werk als adviseur en docent en is zij werkzaam als filmmaker en camjo bij FILMKRACHT. Filmkracht is een handelsnaam van Lenteson 

 

 I Bekijk mijn LinkedIn profiel I  Lees mijn CV  I  Volg mij op Twitter