OVER ONS


                                                              

 

Mariëtte Sontag is filmmaker/camjo, programmamaker en docent.
Met haar achtergrond als beeldend kunstenaar en adviseur combineert Mariëtte creativiteit en analyse: zij is sterk in het integreren van inhoud en vorm. Daarnaast ligt haar kracht in het enthousiasmeren van mensen. Het werken met mensen aan hun professionele ontwikkeling, communicatie en plannen is haar dan ook op het lijf geschreven. ZIj is docent bij ArtEZ Arnhem en geeft nascholing aan o.a. psychiaters. Vanaf medio 2017 is Mariëtte ook werkzaam zelfstandig filmmaker en camjo (camerajournalist). In april 2017 voltooide zij de Camjovakopleiding bij Open Studio in Amsterdam.

 

"Opgeleid als kunstenaar, filmmaker en sociale wetenschapper beschouw ik mijzelf als VormGever van inhoud en ambitiesIk help mijn opdrachtgevers de wereld van ideeën in hun hoofd concreet en effectief vorm te geven. De inhoudelijke ambities die zij voor het voetlicht willen brengen of de thema's die zij willen delen en verbinden met anderen. Zowel binnen als buiten de organisatie. Dat doe ik in diverse rollen: als filmmaker, programmamaker en docent.

Ik werk graag met mensen: ik motiveer hen, jaag aan en breng hen in beweging. Zorg als ontwikkelaar en verbinder voor meer betrokkenheid en resultaat. En als (ex)kunstenaar wil ik altijd iets nieuws helpen creëren. Ik geef creatieve impulsen én structuur. Steeds vanuit betrokkenheid en authenticiteit."

 

Mariëtte runde naast Lenteson van 2001-2014 met veel plezier sontag4concepts.

Vanaf 1 januari 2015 heeft zij de werkzaamheden van dit bureau ondergebracht bij Lenteson.  

Vanaf medio 2017 is zij werkzaam als filmmaker en camjo bij FILMKRACHT.

 

 I Bekijk mijn LinkedIn profiel I  Lees mijn CV  I  Volg mij op Twitter