LENTESON

 

WIE ZIJN WIJ & WAT DOEN WIJ? 

       Wij zijn Taco van Lent en Mariëtte Sontag 

 

 

Taco is een ervaren psychiater en werkt als freelance psychiater in diverse GGZ organisaties. Hij startte in 2016 als zelfstandige na een lange loopbaan als manager en directeur in de GGZ.

Hij werkt onder de naam TACOVANLENT.

 

Mariëtte is filmmaker en richt zich onder de naam FILMKRACHT vooral op het maken van korte inhoudelijke films met een authentiek verhaal voor websites en social media. Haar opdrachtgevers zijn divers (oa welzijn, kunst en cultuur, zzpers). Zij startte in 2016 met film maken na een loopbaan als beleidsadviseur, docent en programmamaker. 

 

 

         Wat vinden wij belangrijk?   

 

Taco: "Ik ben een uitgesproken teamspeler en ga altijd op zoek naar verbinding en collectieve ambities. Voor mij staat de patiënt altijd voorop: ik ga er écht voor om hem of haar een behandeling te geven die ik mijn naasten ook zou gunnen. Ik zou mijn houding willen typeren als enthousiast, positief kritisch, rechtvaardig en betrokken. Ik hou van samenwerken en ben ambitieus en besluitvaardig als het gaat om resultaten bereiken voor patiënten en voor mijn team. In mijn werk streef ik altijd naar optimale transparantie, open communicatie en gelijkwaardigheid in de relatie. Daarnaast is humor in het werk voor mij onmisbaar."

 

Mariëtte: "Ik maak beelden die (je) bewegen. Ik zet film in als krachtig medium om authentieke verhalen te vertellen. Dat is mijn ambitie als storyteller en beeldenmaker. Als filmmaker kan ik doen wat ik belangrijk vind, wat mij de meeste voldoening geeft en waar ik goed ben, namelijk:

- Verhalen vertellen over wat mensen beweegt en motiveert

- Inhoud en betekenis vormgeven in overtuigende beelden en geluid

- Met mensen (samen)werken, communiceren, interviewen en doorvragen"

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

   I  Klachtenprocedure  I